Известие

Collapse
No announcement yet.

За колко мога да си продам Алфата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
    Колеги в момента пазара е много слаб,по-добре си пазете колиците че иначе ще им земете нищожни пари.145-ци,146-ци 2000г ЖТД щом се намира под 3000лв в добро състояние простооо
    http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=128267

145 ЖТД = 2400 лв То за салона само искат една камара пари , а тук ти дават и кола
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщение
      аз лично знам 3 случая на блокирали боксери - един на 33-ка и два на 146-ца - за никой друг двигател не съм чувал такова нещо...
      Май не четеш много редовно форума...
      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
      Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение

145 ЖТД = 2400 лв То за салона само искат една камара пари , а тук ти дават и кола
        На тази забележките са калник,и по тавана някой е играл кючеци,вече съм говорил с човека
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

ама то и аз съм чел тука и виждал за бая изтрещели t.s.-а

а бе всичкото си е верно до подръжка и късмет!
          145, 1.6 I.E. Boxer
          Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
          Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
            Така си е!За 10000 км съм сменил цял термостат!И задни амортисйори са за смяна, а е само на ...найси к. км колата.
            Ако си бях взел фолксваген сега щях да имам магазин за авточасти и бензиностанция ама на....!!!!Да им се невиди на Италиянците!Не се научиха да правят коли!Ей го на - и Ферари се издъниха във формулата!!!!ПФУУУ!!!!
            Аз имам голф 3 и алфа 146тд.на голфа откакто е при мен за 3 години и 70000 км съм му сменил само съединителя защото беше оригиналния,а колата е на 200000 и то не защото беше за смяна,а неисках да ме изнедада.По алфата вече няма чет нещата които съм сменил за 9000 км-то не бяха рейка,турбина,окачване,парно и т.н.Не съм си навил на масрафа иначе изобщо няма да я продавам,а направо ще я подаря на някой.Между другото вчера мерих компресия на голфа- 2 цилиндъра са на 6 един на 8 и един на 9.Не харчи масло,а разхода е 8 л. градско и 6.5 л. извън градско-газ.Така,че не плюй по голфовете.

Comment

Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщение
              Аз имам голф 3 и алфа 146тд.на голфа откакто е при мен за 3 години и 70000 км съм му сменил само съединителя защото беше оригиналния,а колата е на 200000 и то не защото беше за смяна,а неисках да ме изнедада.По алфата вече няма чет нещата които съм сменил за 9000 км-то не бяха рейка,турбина,окачване,парно и т.н.Не съм си навил на масрафа иначе изобщо няма да я продавам,а направо ще я подаря на някой.Между другото вчера мерих компресия на голфа- 2 цилиндъра са на 6 един на 8 и един на 9.Не харчи масло,а разхода е 8 л. градско и 6.5 л. извън градско-газ.Така,че не плюй по голфовете.
              Бате това за голфовете изобщо него почвай,просто няма смисал.
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

въобще кво общо има с темата , колко неща си си сменил по Гоуфу
                ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                  Бате това за голфовете изобщо него почвай,просто няма смисал.
                  А не,не.В спорове изобщо нямам намерение да влизам-всеки си решава сам за себе си.

Comment

Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                    въобще кво общо има с темата , колко неща си си сменил по Гоуфу
                    нищо откакто е при мен-само масло и филтри.

Comment

нищо откакто е при мен-само масло и филтри.
                      Браво. Със здраве си го карай и на алфа да не се качиш!
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение

Тая от пръв поглед се виждат още едни 2000лв за да я направиш кола. К'во ше му направиш на тоя таван освен да го смениш? Цялата е за боядисване/освежаване и няма да мине само с полиране. Педалите,кормилото и ск. лост са се разпаднали... Не погледнах на колко "реални" километри е. Не се мразя чак толкова, че да си купя кола в такова състояние,освен ако наистина не си заслужава.

П.П. сега видях,че километрите не са написани.
                        П.П.2 Пунтото от подписа го взех в подобно състояние за подобна цена. Вече ми струва, повече отколкото да съм си го купил здраво... Единственото предимство е че поне знам със сигурност в какво състояние е в момента.
                        Last edited by Ilko Ivanov; d.m.y г., 00:08.
                        Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                        Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Не си попаднал на читава алфа, аз по мойта само едни амортесьори дето съм сменил, едно спукано маркуче на спирачките и оная джаджа от оня ден, дето беше дефектна.

П.П. от Ал. Ауто ми дадоха нова без да плащам и си я смених сега в колата е зима като пусна климатика. Требе да се видим да те почерпа неколко бири

Comment

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
                            Тая от пръв поглед се виждат още едни 2000лв за да я направиш кола. К'во ше му направиш на тоя таван освен да го смениш? Цялата е за боядисване/освежаване и няма да мине само с полиране. Педалите,кормилото и ск. лост са се разпаднали... Не погледнах на колко "реални" километри е. Не се мразя чак толкова, че да си купя кола в такова състояние,освен ако наистина не си заслужава.

П.П. сега видях,че километрите не са написани.
                            П.П.2 Пунтото от подписа го взех в подобно състояние за подобна цена. Вече ми струва, повече отколкото да съм си го купил здраво... Единственото предимство е че поне знам със сигурност в какво състояние е в момента.

Те тва е истината,ма аз повече няма да се обаждам,всеки си купува каквото иска,и полсе нека си троши главата
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                              Браво. Със здраве си го карай и на алфа да не се качиш!
                              нямам и намерение

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
                                Май не четеш много редовно форума...
                                аз не говоря за деструктивен анализ (от типа http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31876), а за ЛИЧНИ впечатления - има известна разлика...
                                sigpic
                                Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Working...
                                X